tisdag 10 januari 2012

Ugglemusen Hedwig



Det här är en av mina favoritleksaker - Hedwig. Egentligen är det en mus, men mina människor har övertalat mig att det är en fint bildad uggla med runda öron, grön näbb och en grön svans med pingla. Fylld med kattmynta, sådär som ugglor ska vara, ni vet. Hon är köpt på Etsy av Emily. Pengarna som hon får från Etsy går till förnödenheter till ett hund- och katthem och till porto för att kunna skicka söta leksaksmöss även till dem.


Mina människor har lovat att de ska köpa fler, kanske den där svarta med gula ögon som ser ut precis som jag.  Hedwig får fem av fem gafflar!


5 kommentarer:

  1. Vilken cool! Vi måste tassa in där! Nosbuff

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, gör det! Snart blir det storbeställning, för vi fick 20% rabatt på nästa köp för att vi skickade en bild med mig och Hedwig till Emily. Yeah! Kattkram

      Radera
  2. Vilken cool Uggla du fått !
    Min matte brukar oxå handla från Etsy , inga kattleksaker (ännu) , men hon har köpt kort för att stödja grekiska hemlösa katter och fina "målningar"/konsttryck från Susan Alison Art.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, vad fina de var! Det finns väldigt roliga kattleksaker på Etsy. Jag önskar mig The golden Snitch fylld med kattmynta! Mmmmm.

      Radera
  3. Thank you for mentioning my mice (owl) in your blog! I've made a special coupon for Harry offering FREE SHIPPING in the month of February. Just use HARRY as the coupon code in the etsy cart before checking out. Please visit http://www.etsy.com/shop/thanksherm to check them out! Thank you!! :) Emily

    SvaraRadera